Desprins parca de pe vremurile cu printi si printese, elegant, rafinat, cu stil, toate nuntile se transforma in povesti de neuitat, de care mereu iti aduci aminte cu drag si emotie.
    Cand incep pregatirile pentru nunta, mirii cauta cu frenezie o locatie speciala, care sa aiba „acel ceva”, sa fie deosebita, eleganta, in care sa se simta minunat si de care invitatii sa fie impresionati si sa isi aduca aminte cu drag.
    Aceasta este povestea la care ne-am gandit cand am demarat acest proiect.
    Ne-am dorit o constructie care sa atraga, pe care sa nu ai cum sa o confunzi sau sa o uiti, unde ar putea fi organizate evenimente de exceptie. Parfumul superb al unui stil arhitectural atemporal si nemuritor: neoclasicul, este acum prezent si in Onesti.
Salonul Alexander, este asadar un proiect arhitectural deosebit, construit in stil neoclasic, creionat chiar in inima Parisului. Rezultatul este munca unor arhitecti si designeri, francezi si romani, care cu pasiune si mult talent au reusit prin aceasta constructie sa aduca in Onesti farmecul aparate al stilului neoclasic.
     Am ales acest stil din dorinta de a obtine un rezultat arhitectural care sa uimeasca prin eleganta, care sa fie ceva deosebit in peisajul citadin local.
Un loc incomparabil despre care nu poti spune decat ca este minunat si deosebit, construit intr-o maniera curata si corecta. Nu am vrut ca Salon Alexander sa fie doar un loc frumos in care se pot organiza nunti sau evenimente. Am vrut mai mult. Am vrut o bijuterie arhitecturala.
Nu ai cum sa nu ramai profund miscat de ceea ce vezi in fata ochilor. E un loc in care te simti purtat in timp, este ca un print in fata palatului sau.
     Este o cladire care am vrea sa devina un simbol al bunului gust, al inaltei clase, al gesturilor nobile si al educatiei alese.
O bijuterie arhitecturală este desavârșită și datorită luminilor care o pun în evidență. Și pentru că este altceva, Salonul Alexander este de acum mângâiat, pe exterior, de lumini în tonuri de alb și galben-amber, completând povestea pe care vrem să o scriem împreună. Înfățișarea unică de care se bucură exteriorul este completată și de luminile așezate cu grijă de către cea mai consacrată firmă de lumini arhitecturale italiene din România, Luce Domotica.
    Si pentru că nu am vrut ca Salon Alexander să fie doar un loc frumos, s-a lucrat cu cea mai mare atenție la fiecare detaliu și din interiorul salonului. Locul de basm numit Salon Alexander, este pregătit să vă încânte simțurile. Vă invităm, alături de cei dragi, să faceți parte din povestea unică a Salonului Alexander din Onești.
    Povestea unică a Salanului Alexander din Onești se scrie pagină cu pagină.
Salonul Alexander este locul ideal pentru nunti si evenimente, deosebite si elegante. Este altceva, pentru ca tu meriti altceva.